OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2748925
Menu
111074
Main Description
112858

Σεινηδητή Ύπνωση

Main Description
112857
Main Description
112856
Main Description
112859
Main Description
112893

Συχνότητες Εγκεφάλου

Main Description
112861
Main Description
112896
Main Description
112860

 

Πετυχαίνουμε την κατάσταση της Ύπνωσης με καθοδηγούμενη χαλάρωση των μυών, ώστε να γαληνέψει ο Νους και να φτάσουμε στο επίπεδο ΑΛΦΑ Εδώ θέτουμε στόχους ευεργετικούς, όπως ο έλεγχος συνηθειών, ενίσχυση αυτοεκτίμησης, στόχους ανάπτυξης και εξέλιξης, αθλητικές επιδόσεις, αύξηση παραγωγικότητας, Δημιουργικότητα… Παραγωγή νέων ιδεών.

Ο κατάλογος των χρήσεων της Ύπνωσης είναι σχεδόν απεριόριστος. Η Ύπνωση είναι μια φυσική κατάσταση του Νου. Δεν είναι Ύπνος. Ο Τζέιμς Μπρέιντ, Άγγλος γιατρός, έδωσε τον όρο Ύπνωση από την ελληνική λέξη Ύπνος, ωστόσο διαφέρει τελείως από τον Ύπνο. Είναι μία κατάσταση εστίασης της προσοχής, έντονης συγκέντρωσης ώστε να επιτευχθεί ένας στόχος.

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΥΠΝΩΣΕΩΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΦΑ.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

Τα θαύματα του χθες είναι η επιστήμη του σήμερα. Είναι η κατανόηση που μας λείπει. Το 1924 ο Χανς Μπέργκεν Αυστριακός ψυχίατρος, έκανε μετρήσεις και ανακάλυψε ότι ο εγκέφαλός μας πάλλεται με παλμούς το δευτερόλεπτο, όπως η καρδιά μας πάλλεται με παλμούς το λεπτό.

Εδώ έχουμε ένα χάρτη που απεικονίζει την εξέλιξη του εγκεφάλου… και όταν αυτοί οι παλμοί είναι από 14 έως 21 λέμε πως είμαστε στη Βήτα συχνότητα. Είναι η κατάσταση της εγρήγορσης, όπου λειτουργούν οι 5 αισθήσεις κ.λπ. Συνείδηση, λογική, επικοινωνία- γλώσσα, ανάλυση(ξεχωρίζω το δέντρο από το δάσος) έννοια χώρου- χρόνου. Και αριστερό ημισφαίριο.

Στο Βήτα έχουμε επίγνωση και είμαστε δέκτες του φυσικού κόσμου.Ο εγκέφαλος είναι πομπός και δέκτης. Με αυτές τις συχνότητες στέλνει και λαμβάνει μηνύματα για το πώς θέλει να είναι στον φυσικό κόσμο. Το 1981 ο δρ. Σπέρυ(πήρε και βραβείο Νόμπελ γι αυτό) ανακάλυψε τις διαφορετικές δυνατότητες των δύο ημισφαιρίων.

Άλφα συχνότητα: Kάτω από τους 14 ενεργοποιείται το δεξί ημισφαίριο(Αυτό που στην ψυχολογία ονομάζεται υποσυνείδητο). Εδώ υπάρχουν διαφορετικές λειτουργίες όπως...

ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΔΙΟΡΑΣΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ (ΤΟ ΔΑΣΟΣ , ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ E.S.P. Διαίσθηση, ενόρασηΟ άνθρωπος ο έμφρων-έμφρων έχει δύο επιπλέον αισθήσεις. Διαίσθηση- Ενόραση.

Η μελλοντική εξέλιξη της ανθρωπότητας είναι η εξέλιξη της συνείδησης που έχουμε για τη συνείδηση. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στο σήμερα με εργαλεία του χθες. ΦΑΝΤΑΣΙΑ ανήκει στο δεξί. Οι σπουδαίες ιδέες έρχονται σε κατάσταση χαλάρωσης. Μας επιτρέπει να αλλάξουμε τη ζωή μας. ΟΤΙδήποτε θέλουμε να φτιάξουμε, να κάνουμε ή να δημιουργήσουμε είναι μια εικόνα που πρέπει πρώτα να γίνει.

Η ικανότητα να προβλέπουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Στο βήτα 4 στις 5 αποφάσεις είναι λάθος. Είναι η λειτουργία που μας δίνει τη δυνατότητα να εκτιμάμε καλύτερα τις πληροφορίες και τα γεγονότα και να προβλέπουμε ώστε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και έτσι να γίνουμε οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη στιγμή. Να μπορούμε δηλ. να μαντεύουμε.

Κάθε φορά που πήρατε μία απόφαση και είπατε <<ΛΑΘΟΣ>> είσαστε στο Β Όταν πήρατε απόφαση και είπατε <<μου βγήκε σε καλό>>, είσαστε στο Α. Εδώ έχετε περισσότερα στοιχεία να επεξεργαστεί ο εγκέφαλος, παρά σε ένταση.

ΣΤΟ ΑΛΦΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Η δημιουργικότητα έχει να κάνει με την εικόνα που έχει ο άνθρωπος για τον εαυτό του.¨Οσο υψηλότερη εικόνα, τόσο υψηλότερους στόχους βάζει. Στην Α έχουμε καλύτερη εικόνα του εαυτού μας, γιατί εδώ είναι οι δυνατότητες που έχει το ανθρώπινο είδος, ενώ στο Β είμαι επηρεασμένος από τις γνώμες των άλλων.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Εδώ παράγονται τα περίφημα λεμφοκύτταρα, που αποτελουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Κατά τη διάρκεια του ύπνου ο εγκέφαλος περνά αρκετές φορές από το Α (γέμισμα μπαταρίας).

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ

Ο δρ. χιούμαν ο αστροφυσικός ανακάλυψε ότι ανάμεσα στη στρατόσφαιρα και την ιονόσφαιρα ο χώρος δονείται στους 10 κύκλους το δευτ.Οι επιστήμονες προσπάθησαν να βρουν από πού ξεκινάει αυτή η συχνότητα και δε βρήκαν. Θεώρησαν ότι αυτή είναι μια συμπαντική συχνότητα που δονείται το σύμπαν στους 10 κύκλους.

Για μας τι σημαίνει αυτό; ότι κάθε φορά που συντονιζόμαστε σ΄αυτή τη συχνότητα ερχόμαστε σε μια υποκειμενική επικοινωνία. Μπορούμε να δεχτούμε ή να στείλουμε ένα μήνυμα, όπου εκεί μπορούμε να καταλαβαίνουμε και να επικοινωνούμε.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ E.S.P

Διαίσθηση. Η δυνατότητα να πάρω πληροφ. μέσω του νου μου. Για τους επιχειρηματίες είναι το κρυφό χαρτί τους. Δεν υπάρχουν επιχειρηματίες επιτυχημένοι που να μην έχουν διαίσθηση. Λειτουργούν στο μέλλον όχι στο παρελθόν. Η διαφορά ανάμεσα στην Β και Α είναι ότι στη Β είμαστε ξύπνιοι, ενώ στην Α το 95% κοιμάται και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις μεγάλες δυνατότητες συνειδητά, εκτός κι αν είχε κάποια αναλαμπή σκέψης, ή το πρωί όταν ξυπνήσει, πριν μπει σε δράση και του έρθει κάποια ιδέα, και πάρει κάποια απόφαση καλώς. Αυτό που μόλις περιέγραψα είναι διόραση.

ΕΝΤΙΣΟΝ - ΝΕΥΤΩΝ - ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ - ΘΗΤΑ

Είναι τμήμα της κλίμακας του υποσυνειδήτου και η ύπνωση μπορεί να πραγματοποιηθεί εκεί,παρόλο που πολύ λίγοι άνθρωποι παραμένουν για τόσο λίγο σε μια τόσο χαμηλή συχνότητα. Όλες οι συναισθηματικές μας εμπειρίες μοιάζουν να καταγράφονται σ΄αυτή τη συχνότητα. Η Θήτα είναι αυτή η ειδική κλίμακα που ανοίγει την πόρτα της συνείδησης για να προχωρήσει στην πέρα από την ύπνωση περιοχή, μέσα στον κόσμο των ψυχικών φαινομένων.

Ο άνθρωπος είναι το μόνο είδος το οποίο ελέγχει το πεπρωμένο του. Αυτό προϋποθέτει τεράστια δύναμη, τεράστιες ευθύνες. Γιατί ζούμε; Το 95% των ανθρώπων απλώς ζουν περιμένοντας να μας συμβεί κάτι καλύτερο. Πατάνε στα νύχια τους και προχωράνε στη ζωή ελπίζοντας ότι θα φτάσουν με ασφάλεια στο θάνατο.

Οι στιγμές κρίσης είναι ευκαιρία για ανανέωση. Η έννοια της μετάβασης περιλαμβάνει την προϋπόθεση της αλλαγής. Χρειάζεται να κινηθούμε για να ζήσουμε, δημιουργώντας το δικό μας μέλλον, αποφεύγοντας την πεπατημένη και χωρίς να πάρουμε τίποτα από κανένα. Έχουμε έρθει εδώ για να δημιουργήσουμε. Το επίπεδο ΑΛΦΑ είναι το εργαλείο.

  

 

Main Description
112862
Main Description
112863
Vertical Image Area
112855
Vertical Image Area
112854
Main Description
112853
Main Description
112851
Main Description
112852
Footer
111083

Live Chat Online

Live Chat Offline

  • {{chat.actualmessage}}